CAFé-RESTAURANT THE BEST SNACKS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 75 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Café-Restaurant The Best Snacks. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 18:56 Ik had een kapsalon besteld erbij gevraagd zonder groente vervolgens wat hebben ze gedaan hem helemaal volgestouwd met uit wat moet ik ermee kon hem zo weggooien
11 mei 2024 om 8:20 Ha ha ik ben bijna alle reacties hier! xD Maar goed, ik ben ook heel tevreden, mijn besteling arriveert altijd netjes, compleet, en warm en ik vind de snacks, de friet, het zoutgehalte, de satésaus ook allemaal precies zoals ik lekker vind! Dus ja...
1 mei 2024 om 19:30 Deel van de bestelling ontbrak. Snackbar telefonisch onbereikbaar.
13 mrt 2024 om 14:53 Er was iets mis gegaan met mijn bestelling (niet de schuld van het restaurant), en het was en beetje moeilijk... Maar de meneer heeft ECHT moeite voor mij gedaan dat ik m'n geld terug krijg en dat waardeer ik echt. Ga hier gewoon weer bestellen!!
8 mrt 2024 om 6:07 Ik was helemaal tevreden hoor! Prima snacks, smakelijk, voor een (tegenwoordig) heel redelijke prijs. Ik zou niet weten wat ik hierover zou moeten klagen.
12 jan 2024 om 19:14 Was top! Helaas rijden bezorgers altijd meerdere rondjes om de flat, totdat ze de juiste vinden.
25 dec 2023 om 23:11 geen slechte intentie, nuggets, friet en salade en loempia, die ik heb besteld. Ik kan in detail gaan maar je snapt best dat dit meest makkelijke menu’s zijn. Niet eetbaar. mag dit zaak contact opnemen ben k bereid te vw inruil voor verbetering
25 dec 2023 om 19:46 Deel niet geleverd
6 dec 2023 om 21:39 Bezorging ruim een half later dan werd aangegeven, eten was Niet warm, waarschijnlijk afstand te groot
20 nov 2023 om 19:40 Eten is lekker en goedkoop. Bezorger was snel en een aardige goon. Kan zeker aanraden
9 nov 2023 om 15:45 Heeel lekker kapsalon!
9 nov 2023 om 14:44 Goed eten 9/10 would eat here again! Maar bezorging duurde wat aan de lange kant, maar goed hier kan ik rekening mee houden...