CAFé-RESTAURANT THE BEST SNACKS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 31 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Café-Restaurant The Best Snacks. Meer weten? Ontdek meer

5 sep 2022 om 10:46 Het eten was heerlijk.
11 aug 2022 om 21:27 De bezorger was erg lief. Lang moeten wachten op het eten iedere keer gaf thuisbezorgd een andere tijd aan.
23 jul 2022 om 20:10 Denk dat ze het wel lekker hebben gevonden. Niet mijn voer
8 mei 2022 om 23:16 Hoi allemaal , het eten was goed en goed warm nog , heb wel lang moeten wachten 1 uur en 40 min (Moederdag) kunnen ze niks aan doen dat het druk is maar regel wel beter of meer personeel .
2 apr 2022 om 15:15 Snel bezorgd en prima eten, beetje weinig saus bij de patat
1 apr 2022 om 22:31 Duurde erg lang en was helaas niet compleet. En helaas was er geen bezorger die het na kon brengen.
18 mrt 2022 om 19:03 2uur gewacht op bezorging
10 mrt 2022 om 1:29 Goed !
12 jan 2022 om 4:33 Eigenlijk niet eens 1 ster wasrd!! Lang gewacht vr mn eten, Kip was veeeeelste hard alsof die van vorige week is gemaakt. En ik heb nu last van mn buik omdat ik een paar vsn die hot wings heb gegeten.
3 nov 2021 om 9:43 Nooit meer bestellen wij hier !!! Broodjes zijn zo hard dat je er iemand mee kan dood gooien en de service is zo slecht dat ik t nog zou willen proberen ook !!! Geen aanrader dus
20 okt 2021 om 17:27 It took nearly 2 hours for my food to arrive unfortunately. The food itself was fine, though the burger bun did break into pieces too easily like another reviewer mentioned.
6 sep 2021 om 21:41 De kip burger was heerlijk! Helaas bij de andere burger een haar… De uitjes en satesaus waren schaars, maar de frietjes zijn heerlijk doorbakken!